Причини, поради които собствениците на компании трябва да инвестират в софтуер за контрол на износа

П

Несъответстващите сделки могат да потиснат перспективите на компанията в дългосрочен план. Към днешна дата е необходимо запознаване с няколко регламента. За съжаление компаниите, които не успяват да станат „актуални“, страдат от правни последици. От друга страна, компаниите, които са добре запознати с правилата, ще се възползват от различна гледна точка. Съединените щати забраняват на физически лица или компании да изнасят или да предоставят услуги на компаниите, включени в списъците за отказ за износ и свързани с тях.

Проблемът

Е, всеки очевидно би си помислил да прегледа списъци, преди да се свърже с търговските си партньори, но проблемът е как някой ще прегледа асортимент от списъци в много малко време? Не е ли досадно? А какво ще кажете за актуализациите? Междувременно това също би навредило на бизнеса без никакви сделки.

Решението

За да разберат дали имат работа с нежелани субекти или не, компаниите могат да се възползват от помощта на софтуер за контрол на износа с широкообхватни функции. Идвайки със собствените си версии, немалко доставчици на софтуер са се опитали да предложат „ол инклузив“ софтуерна система. Важно е компаниите да инвестират в този софтуер и причините са много в подкрепа на този факт. Нека научим за някои от тях в следното:

Списък с отказани страни – Софтуерът включва обширен списък за наблюдение, който включва всички онези компании, които не спазват разпоредбите на САЩ и в чужбина. Намирането на информация за търговските партньори е лесна задача с помощта на този софтуер. Бизнесът може да избегне неприятности, като го използва.

Актуални – Не е необходимо да въвеждате нови списъци редовно, за да проверите за търговски партньор, абсолютно не. Тъй като софтуерът редовно актуализира тези списъци, фирмите могат да установят дали техният партньор или потенциалният партньор спазва разпоредбите или не.

Групов скрининг – Проучването на състоянието на компанията за съответствие с ITAR би се превърнало в плашеща задача за човек, ако той / тя не разчита на софтуера. С толкова много компании там, би станало изключително трудно, ако в софтуера няма функция за групов скрининг. По този начин софтуерните системи с функция за групов скрининг предлагат много.

Универсалност – Функция като задържане и разделителна способност в софтуера позволява на хората да поставят сделка на задържане, докато служителят по съответствието не предложи пълно разрешение. Това от своя страна помага при извършването на процеса без допълнителни забавяния на пратката или бизнеса. Тези софтуерни пакети с определени гъвкави опции си струва да се инвестират.

Намалено работно натоварване – справка за груповия скрининг показва как може да се намали натоварването с помощта на този софтуер. Очевидно е, че всяка компания би потърсила ефикасен метод, който да повиши производителността им без много изоставане. По този начин някои софтуерни системи като тази изпълняват това изискване на компанията.

Достъпно – Компанията, която трябва да провери списъците за класификация по ECCN или HTS, не трябва да инвестира цяло състояние в закупуването на тези софтуерни пакети. Доставчиците на софтуер могат да предоставят на компаниите възможни софтуерни решения според техните изисквания, като в същото време начисляват достъпна цена за това.

About the author

By user

Recent Posts

Recent Comments

Archives

Categories

Meta

Logo


All rights reserved