Треньорски съкращения на цвета на портфейла

Т

Можете да намерите своите цветни съкращения на портмоне Coach на повечето етикети с цени, които се доставят с тези чанти. Знанието за какви цветове означават буквите и цифрите може да бъде почти нищо, но предполагам, че работи, ако не сте запознат с продукта. Има няколко причини, поради които комбинациите са трудни за разбиране. Първо, има много цветове. Второ, Coach обикновено разделя цветовите съкращения от всяка част или материал, от който е направено портмонето. Например ще имате цветно съкращение за тъканта, кожата и хардуера. Когато се използват толкова много комбинации, може да се обърка! И все пак е много полезно.

Нека да видим как може да изглежда абревиатурата на цветната чанта за автобус Обикновено съкращението е хардуер, тяло, кожа. За пример ще използваме гривна Soho Signature Wristlet. Тялото на китката е в цвят каки. Хардуерът е сребърен, а кожената тапицерия, закачалката и каишката са шоколадови. Кодът на маркера (или цветното съкращение), обикновено в горния десен ъгъл, вероятно ще показва следното:

SKHCH

Този абревиатурен код означава S-Silver, KH-Khaki и CH-Chocolate. Достатъчно лесно, нали?

Не точно! (но ще го преодолеем!) Шоколадът и кестенът са едновременно близки на цвят и кой наистина би разбрал, че СН е шоколад, а не кестен или череша? Ако трябва да знаете тези цветни съкращения, това може да ви обърка. Тези цветни съкращения на Coach са важни, когато се опитвате да намерите идеално съвпадение за вашата чанта или аксесоар Coach. Понякога цветовете са тясно съвпадащи, но можете да сте сигурни в перфектно съвпадение само като използвате съкращенията на цвета на Coach, намерени на етикета.

Друг вариант на начина, по който се използват цветните съкращения, е, че някои съкращения като Pink ще имат номер след тях като: Pk1 или Pk4. Това може да бъде особено важно да се знае, когато купувате онлайн. Единственият сигурен начин за точно съвпадение са цветните съкращения и винаги е най-добре да попитате продавача какво пише цветният код на етикета, преди да закупите, като се уверите, че е същият като абревиатурата на цветната чанта на вашия автобус, отпечатана на вашия етикет.

Хардуерът не предлага толкова много проблеми и е доста прав. Основните метали, които ще видите са BZ-Bronze, B-Brass, GM-Gun Metal и S или SV-Silver. Месингът често има номер след него като B4. За мнозина месингът е месинг, с изключение на античния месинг, но отново, ако търсите перфектен мач, съкращенията на треньора са единственият сигурен начин да го направите.

Макар да не е важно за съвпадение, Coach има и някои стандартни съкращения на етикети за колекции от стилове, които могат да бъдат полезни. Повечето са обясними, като HMW за Hamptons Weekend или GAL за Gallery. Други не са толкова очевидни като PFM за парфюм или FLT за флирт. Най-добре е да използвате добра таблица с абревиатури на Coach, когато наистина трябва да сте сигурни в съкратен цвят или стил.

About the author

By user

Recent Posts

Recent Comments

Archives

Categories

Meta

Logo


All rights reserved