A do Z u ponudama mreže jela

A

Prvo, što je Dish Network?

Dish Network, u vlasništvu tvrtke Echostar, drugi je najveći pružatelj satelitske televizije u Sjedinjenim Državama. Dish Network nudi do 256 TV kanala sa 100% digitalnom slikom.

Satelitsko emitiranje licencirano 1987. godine, Dish Network trenutno nudi oko 10 milijuna kupaca satelitske televizije njihovom besplatnom ponudom Dish Network-a u Sjedinjenim Državama. S do 256 TV kanala koji se poslužuju u tri glavna paketa (Dish Network All American Top 60s, 120s, and 180s) i raznovrsnom besplatnom opremom za satelitsku televiziju, Dish Network jedna je od najboljih TV postava trenutno na tržištu. Ogroman izbor programa, hrskava digitalna slika, HDTV spreman s SuperDISH paketima i digitalno video snimanje.

Mnogi internetski trgovci tvrde da je sustav satelitske televizije Dish Network besplatan, je li to stvarno?

Da, potpuno besplatno AKO ste prvi put kupac! Vrijednost 1500 USD, ovu satelitsku opremu možete dobiti besplatno kada se pretplatite na Dish Network. Davatelji satelitske televizije žestoko se bore za pobjedu u žestokoj konkurenciji koja će vam dati svu opremu besplatno!

Pa kako zarađuju novac?

Prilično jednostavno: pretplata. Da biste dobili besplatnu satelitsku televiziju Dish Network, morate se obvezati na jednogodišnji pretplatni ugovor kada uđete u Dish Network. U stvari, ovo je trenutni trend poslovanja sa satelitskim programima – i Dish Network i DirecTV dugoročno zarađuju putem pretplata.

Zašto ga dobiti na mreži?

Najveće ponude satelitske televizije obično se nalaze na mreži. Zašto? Mrežni trgovci mreža posuđa najagresivniji su satelitski prodavači jer su njihovi operativni troškovi užasno niski u usporedbi s trgovinama ciglom i minobacačem. Oni su jedini koji vam mogu priuštiti najbolje cijene u Dish Network-u.

Koje je najbolje postavljanje hardvera?

Postavljene 2-sobne, 3-sobne, HDTV postavljene … zbunjujete se?

Najbolji postavljeni hardver stvarno ovisi o vašoj vizualizaciji i vašem mjestu. Upravo će sustavi s više soba većinu ljudi savršeno služiti. Sva potrebna oprema za do 4 sobe, plus instalacija, plus digitalni video snimači, vaši su za uzimanje, BESPLATNO.

U ovom paketu, sa samo 50 USD početnih naknada (koje će vam vratiti kredit na isti iznos), spremni ste za uživanje u svojoj mreži s jelima. Kao što smo već spomenuli, ova oprema za satelitske televizore dobiva doživotno jamstvo; nećete morati brinuti hoće li se pokvariti prijemnici ili posuđe.

Ista stvar ako želite primati Dish Network HD programe. Donedavno ste morali kupiti posebnu opremu (poznatu kao Superdish) za primanje signala visoke razlučivosti. Sada to ni ne morate – Redovni prijamnici (oni koji se daju besplatno) poput HD-811 i HD-DVR 921, mogu dobiti sav HD sadržaj.

Ako želite dobiti međunarodno programiranje – snažni set Dish Network – morat ćete kupiti dodatnu antenu za posuđe po cijeni od 99 dolara (u trenutku pisanja ovog članka).

Moram li jelo instalirati sam?

Ne, to ne trebaš raditi. Trgovci na malo Dish Network-a instalirat će vaš satelitski sustav za vas i to potpuno besplatno. Umjesto da se znojite, samo prepustite instalacijske radove profesionalcu. Pristupnu karticu dobit ćete nakon što instalirate sustav za posuđe. Pristupna kartica je poput licence za vaš satelitski sustav.

About the author

By user

Recent Posts

Recent Comments

Archives

Categories

Meta

Logo


All rights reserved