HP OMEN Desktop 880-160se: Преглед на добрите опции и дизайн на хардуерната конфигурация

H

В наши дни можете да получите всичко от лаптоп за игри до настолен компютър от висок клас от HP. Ако търсите нещо, което може да се справи със средната игра, но все още е скромно и евтино, може би HP OMEN Desktop 880-160se е това, което търсите. Има няколко опции за персонализиране, от които можете да избирате, когато поръчвате тази машина. Дори и най-евтиният вариант с основната конфигурация все още предлага много повече от това, което предлага средният работен плот.

Изграждането на тази кула е доста впечатляващо, тъй като страничните панели и интериорът са изработени от метал. Предната и горната част са направени почти изцяло от качествена пластмаса с различни покрития и текстури. Има и много отвори на удобни места, за да се даде възможност за охлаждане. Отпред за всмукване е разположен единичен 120-мм вентилатор. Можете също да добавите допълнителна технология за течно охлаждане, ако смятате, че ще ви е необходима.

Вратата на кулата може да бъде достъпна без използване на инструменти, което прави достъпа и поддръжката лесен процес. Можете да изключите или надстроите част от хардуера без никакви проблеми.

С HP OMEN Desktop 880-160se получавате 8-мо поколение процесор Intel Core i7. Има опции за модели 8700 и 8700K. Паметта варира от 8 GB – 32 GB, в зависимост от избраната конфигурация. Можете просто да поръчате 8 GB и да го разширите по-късно, ако имате нужда от допълнителна памет. Оставете Omen да мащабира според вашите нужди.

За устройствата за съхранение има два външни отсека и два вътрешни отсека, единият от които вече е зает с 1TB твърд диск. Има опции за добавяне на SSD устройство и надграждане до 2TB HDD съхранение. Има място за оптично устройство, ако имате нужда от него, с опцията да продължите и да добавите ODD DVD записващо устройство (9,5 мм тава) към вашата кула, когато го поръчате.

HP OMEN Desktop 880-160se Графика и звук

Серията Omen 880 се предлага с разнообразни опции за конфигуриране на NVIDIA GeForce GTX и AMD Radeon. Ако наистина искате да превърнете това в игрален десктоп, можете да използвате видеокарта Dual NVIDIA 8GB или Radeon RX 4GB Crossfire.

Този работен плот се предлага с 750W захранване, USB жична мишка и USB жична клавиатура с контрол на силата на звука.

Допълнителните функции включват четец на карти с памет HP 3-в-1, технология DTS Surround Sound и Bluetooth 4.2LE. В рецензиите на HP OMEN Desktop 880-160se някои от плюсовете, които много потребители споменават, включват скоростта, качественото изграждане, безшумната работа, привлекателно шаси, отлични графични възможности и бърза скорост на интернет благодарение на технологията WLAN RT 8822-ac (2 × 2).

Прегледайте всички най-нови промоционални кодове на HP, оферти за купони, промоции и др. Винаги има възможност да спестите пари на нов настолен компютър. Вземете този компютър на най-ниската цена, която можете да си представите, като използвате HP OMEN Desktop 880-160se купони.

About the author

By user

Recent Posts

Recent Comments

Archives

Categories

Meta

Logo


All rights reserved