Lenovo IdeaPad 120S Ръководство за универсален ноутбук с привлекателен дизайн и добър хардуер

L

Това, че този лаптоп е достъпен, не означава, че е евтин. Всъщност той е направен от висококачествен поликарбонат и ABS пластмаса. Минерално сивото шаси и матовото покритие почти го правят да изглежда така, сякаш е направено от алуминий. Предлага се като 11-инчов модел и 14-инчов модел, Lenovo IdeaPad 120S е универсален лаптоп, който предлага много за парите си.

Клавиатурата му в стил остров осигурява 1,2 мм ход между клавишите. 11-инчовият модел е с размери 0,69 x 11,3 x 7,9 инча и тежи само 2,53 фунта. Предлага се в два цвята: минерално сиво и деним синьо. 14-инчовата версия на лаптопа тежи 3,17 фунта. На долния капак има фин каучуков детайл за максимална вентилация.

Независимо коя версия ще изберете, можете да разчитате на 120S със здрава рамка. Капакът се огъва леко, само ако хванете здраво двата ъгъла с ръце. Палубата на клавиатурата не дава никаква гъвкавост. Тракпадът също е добре проектиран и можете лесно да увеличавате или намалявате снимките с два пръста, точно както бихте направили на обикновен екран на смартфона.

Дисплеят осигурява добра производителност при тестове за яркост, регистрирайки около 219 нита. И двата дисплея са HD антибликови модели с резолюция 1366 x 768. Единият е 11,6 инча, а другият е 14 инча. И двете се предлагат с вградена камера.

Спецификации на Lenovo IdeaPad 120S

Спецификациите на Lenovo IdeaPad 120S включват:

• Процесор: Intel Celeron N3350 / 2MB / 1.10 GHz

• Памет: 2 GB LPDDR4 2400-MHz (4 GB на 14-инчовия модел)

• Твърд диск: 64MB eMMC

• Графика: Intel HD 500

• ОС: Windows 10 Home Edition (64)

• Батерия: двуклетъчен 32-ватов час Li полимер

Целият този хардуер е достатъчен, за да изпълнявате типични уеб задачи, като например отговаряне на имейли, редактиране на PowerPoint, сърфиране в любимите ви уебсайтове, проверка на социалните медии и т.н. Може да искате да използвате опцията за памет от 4 GB, ако искате да изпълнявате мултимедийни задачи, като стрийминг на видеоклипове с висока разделителна способност или игра на стандартни игри.

Технологията за безжичен интернет, с която се предлага ноутбукът, е 802.11 AC (1 × 1). Получавате и Bluetooth версия 4.0 за синхронизиране с устройства с Bluetooth.

За зареждане може да се използва USB Type-C за ваше удобство. Съвместим е и с всички други USB устройства за зареждане. Другите портове включват USB 3.0 порт, HDMI изход за свързване с допълнителен дисплей, четец на microSD карти и 3,5 мм аудио жак.

В обобщение, Lenovo IdeaPad 120S е лесен за използване, универсален бюджетен ноутбук с атрактивен дизайн. Определено си заслужава.

Не забравяйте да използвате всеки код на купон на Lenovo, който можете да получите. Това са много висококачествени лаптопи, които са създадени да издържат дълго време. Като отдели време да погледне Lenovo IdeaPad 120S отстъпките онлайн си струват времето и усилията.

About the author

By user

Recent Posts

Recent Comments

Archives

Categories

Meta

Logo


All rights reserved