Софтуер за печелене на пари от автопилот

С

Партньорският маркетинг е бизнес модел, при който филиалът продава продукти на други хора онлайн и печели комисионни въз основа на тези продажби.

Повечето търговски партньори използват дигитални технологии, включително автоматични отговори, програми за изграждане на уебсайтове, софтуер за целеви страници и платформи за дигитален маркетинг, за да изградят своя бизнес. Тези технологии всъщност са „софтуер за печелене на пари от автопилот“, един вид.

Маркетолозите обикновено изграждат списъци с имейли и започват да го правят, като рекламират на подходящи клиенти, които намират в различните рекламни платформи. Facebook, YouTube, Instagram, LinkedIn и Twitter например предлагат платформи за платен маркетинг на партньори, които ги използват, за да намерят своята целева аудитория.

След това те насочват рекламата си към конкретни целеви страници, където могат да събират информация за абоната в замяна на легитимен подкуп. Това обикновено е под формата на цифров продукт за изтегляне или някакво видео или цифрово съдържание.

Оттам абонатът получава серия от автоматизирани имейли, които обикновено предлагат информация, стойност и, разбира се, популяризират цифрови или физически продукти на тези абонати.

Всички тези процеси са автоматизирани, разбира се и филиалният маркетинг ги използва, за да тества и измерва първо своя маркетинг, за да види дали могат да реализират печалба. С течение на времето и със значителни тестове и измервания, търговците научават кои стратегии им дават най-голяма печалба. След като стигнат до този момент (и ако го направят), те могат да намалят рекламите, които се представят по-слабо, и да увеличат тези, които работят.

С маркетингова стратегия, която има огромна аудитория и предоставяйки продуктите си достъпни в световен мащаб, можете да започнете да увеличавате продажбите, просто като „увеличите“ рекламата предвид тази ситуация.

Цифровите продукти са особено добри за това, защото не изискват физическо публикуване, след като някой ги купи. Цифровите продукти могат да бъдат достъпни директно през интернет. Софтуерните продукти и продуктите за членство са два примера за цифрови продукти, които филиалите търговци могат да продават онлайн. Не е необходимо да притежават лично продукт, защото могат да популяризират и продават онлайн продукти, които имат свързана програма.

Най-големият филиал „магазин“ онлайн е Amazon. Повечето хора вече се чувстват удобно да купуват от Amazon. Така че това може да е добро място за начало. Продуктите на Amazon обаче са предимно физически продукти, които плащат много по-малко комисионни, отколкото цифровите продукти.

Тъй като дигиталните продукти носят много по-ниски разходи по отношение на пощенските разходи, съхранението и производството, те могат да плащат на свързани партньори много по-големи комисионни. Физическите продукти на Amazon обикновено плащат между 3% и 10% комисионни. Сравнете това с цифрови продукти, които плащат 40% – 50% комисионни при продажба.

Така че можете да разберете защо цифровите продукти са добър начин, ако искате да изградите система за печелене на пари от автопилот. И така, колко от такава система всъщност е автопилот и колко работа е свързана?

С онлайн бизнеса все още има много работа, освен автоматизацията, която може да ви помогне да я изградите и мащабирате. Първо, трябва да генерирате доход, за да разширите бизнеса си. Въпреки че онлайн филиалният бизнес е мащабируем, много филиали се провалят и се отказват, без дори да съставят списък с имейли до 1000 абонати.

Това може да е по ред причини. От една страна, филиалният маркетинг е отворен пазар; така че всеки може да го „опита“. Бариерите пред влизането са доста ниски за интернет бизнеса. Има по-малко разходи в сравнение с бизнеса от типа „тухли и хоросан“. Всичко, от което наистина се нуждаете, е лаптоп и интернет връзка. Не ви трябват помещения или персонал, за да управлявате бизнеса си и можете да продавате каквото и да било навсякъде в световен мащаб.

Но по-малките бариери пред влизането също означава, че много хора го опитват и се отказват. Със сигурност не е лесен бизнес за започване. Но ако сте търпеливи и имате достатъчно силно желание, всеки може да се възползва от онлайн бизнес системите и стратегиите, предлагани онлайн, за да продава продукти на други хора.

За хората, които се придържат към партньорския маркетинг достатъчно дълго, за да видят добра възвръщаемост, има големи награди. В крайна сметка това е бизнес модел, който може да осигури доход на пълен работен ден. Можете също така да увеличите този доход, за да надхвърлите настоящия си доход, каквото и да правите.

Но нямайте илюзии, че онлайн бизнесът е тип „бързо богатство“. Със сигурност не е това! Все още трябва да отделите часовете и да „научите занаята си“ като всеки друг бизнес. Мечтата за работа от вкъщи е доста силно привличане за много хора. Но в крайна сметка необходимата дисциплина и състезанието за внимание онлайн могат да попречат на онлайн успеха за мнозина.

About the author

By user

Recent Posts

Recent Comments

Archives

Categories

Meta

Logo


All rights reserved