Премиум софтуер за интернет сигурност – Avast Premier Review

П

В днешния кибер свят сигурността е важен проблем, пред който са изправени потребителите на интернет. Това налага необходимостта от средства за противодействие на злонамерени кибер заплахи, които идват под формата на рансъмуер, шпионски софтуер, рекламен софтуер и др. Антивирусните програми осигуриха на потребителите на интернет по-голяма защита и безопасност. Avast прави един от най-добрите и популярни антивирусни програми. Avast има репутацията на една от пионерските компании за киберсигурност със значителен пазарен дял. Техният първокласен софтуер за сигурност се нарича Avast premier. Тази първокласна антивирусна програма предлага защита на потребителите чрез интегрирането на различни защитни компоненти като защитна стена, антивирусен двигател и др. Друг жизненоважен продукт, предоставен от компанията, е софтуерът за интернет сигурност Avast. Изборът на продукт, който отговаря на вашите нужди, зависи най-вече от сценария. Ето преглед, който ви предоставя ценна информация, която ще ви помогне да установите, че премиерът на Avast е по-добър вариант.

Функции на Avast premier

Някои от задачите на софтуера за сигурност Avast Premier включват:

Лесна употреба и има добър потребителски интерфейс.

Идентифициране и премахване на злонамерен софтуер от вашата компютърна система.

Защита срещу мрежови атаки при свързване с интернет.

Разлики и прилики между Avast premier и Avast интернет сигурност

Приликите между Avast premier и Avast Internet security включват следното

И двете предлагат защита и основни компоненти / модули.

Те спират достъпа на зловреден софтуер и хакери до вашата система. Той също така предотвратява изпълнението на зловреден код и процеси на вашата компютърна система.

Те актуализират всички софтуерни приложения на трети страни, инсталирани на вашия компютър, така че да можете да получите корекции за сигурност.

Очевидно до голяма степен и двете предлагат едно и също нещо. Ако търсите нещо по-добро въпреки цената, Avast premier е по-добър вариант. Само в случай, че възнамерявате да спестите малко долари, можете да изберете по-евтината интернет сигурност на Avast.

Характеристика

Някои от плюсовете на Avast Premier включват:

Антивирусната машина бързо почиства вируса от вашата компютърна система и е много активна.

Той предлага добро потребителско изживяване поради лекотата на използване и отличен дизайн на потребителския интерфейс.

Той осигурява високо ниво на безопасност и защита, когато е свързан към незащитени безжични мрежи с помощта на защитната стена.

Опцията за разширени настройки дава на експертите и професионалните потребители възможността да използват софтуера.

Минуси

Avast premier увеличава времето, необходимо на компютъра ви да стартира.

Може да бъдете таксувани с допълнителна такса, за да получите достъп до поддръжка на клиенти по телефона.

Компонентът на уеб щита не работи добре и в резултат на това потребителите все още са податливи на атаки с фишинг и подправяне.

Антивирусните сканирания от Avast premier не са автоматични и няма налична функция за автоматично сканиране на сменяеми носители, когато са вкарани във вашата компютърна система.

Avast SafePrice, разширение за уеб браузър е функция, инсталирана от пакета за защита. За съжаление, това няма нищо общо със сигурността. Това е просто още един начин за изнудване на пари от потребителите.

За да използвате приложеното приложение, ще трябва да платите допълнителна такса.

Те не включиха родителския контрол като част от това, което предлагат в пакета си за сигурност.

Няма да получите подробна информация за това, което се е случило във вашата компютърна система, тъй като няма дневници за това.

About the author

By user

Recent Posts

Recent Comments

Archives

Categories

Meta

Logo


All rights reserved