Поддръжка на рамка Futon и общи резервни части и хардуер

П

Малката превантивна поддръжка на вашата футон рамка може значително да увеличи продължителността й. Препоръчваме ви да проверявате болтовете на вашата футон рамка всеки месец или два, в зависимост от това колко често се използва. Ако са разхлабени, внимателно ги затегнете, но внимавайте да не ги затегнете прекалено. Ако имате дървена рамка, можете от време на време да търкате по един сапун от слонова кост в следите на ръцете, за да поддържате нещата да работят гладко.

Повечето от щетите, които виждаме, са от принуждаването на рамката да работи, когато е заседнала. Ако преобразувате рамката си от легло в диван или от диван в легло и той не се преобразува лесно, спрете това, което правите, и махнете матрака и внимателно проучете защо не се движи лесно. Обикновено, ако се опитате да конвертирате рамката и дърпате от едната страна повече от другата, нещо ще се задръсти и ако бъде принудено, може да счупите нещо.

Обикновено гост ще се опита да си легне сутринта и без да знае как да го направи, може да счупи рамката ви. Предлагаме да кажете на гостите си да оставят футона като легло и вие ще се погрижите да го смените от легло на диван за тях.

Някои части се износват, а някои от пластмасовите части могат да изсъхнат с годините. Ако болтовете не са затегнати, част може да се движи по начин, по който не се предполага, и това може да доведе до счупване. Хората ни питат защо не правят някои от частите във футонови рамки от метал, за да не се счупят никога. Причината е, че ако те са били метални и нещо се е забило и е било принудено, седалката или облегалката или рамото ще се спукат и това би било по-скъп ремонт.

Ето списък на някои от най-често срещаните хардуерни елементи и части на futon. Това в никакъв случай не е пълен списък на всички части, но включва повечето общи части. Някои елементи се наричат ​​повече от едно име, затова ги изброяваме два пъти. Магазин Futon, който съществува отдавна, може дори да има остарели части, от които може да се нуждаете.

Ако имате нужда от част, която не можете да намерите никъде, консултирайте се с добър магазин за футон, който желае да ви помогне, и им дайте описание и няколко снимки, показващи това, от което се нуждаете, и вижте дали са готови да ви помогнат. Може да се наложи да знаят името на производителя на рамката, тъй като има много рамки, които изглеждат еднакво, но размерът на болтовете или палубите на седалките и други елементи ще бъде малко по-различен.

Футон Болтове

Стандартни панти Futon

Щракнете върху Щанги

Панти с тройно щракване

Чанти за съхранение на матраци Futon

Продълговати валяци

Блокове за превоз

Кръгли футонни ролки

Двойни футон ролки

Найлонови ролкови вложки

Футонови гайки, гайки и кръстосани дюбели

По-големи ядки от барел Futon

Стопове за седалки Futon

Чанти за съхранение Futon

Алън Ключове

По-големи гаечни ключове

Пластмасови капачки за крака

1/2 “Futon хардуерни комплекти

5/8 “Futon хардуерни комплекти

Ъглови опорни скоби

Декоративни капаци или тапи за болтове

Clevis щифтове и възли

Различни пластмасови ролки, плъзгачи и каретки

Релси за поддръжка на носилки

Седалки Futon

Futon Back Decks

Futon Arms

Котели

Шайби и щипки

Футон ламели и подпори

About the author

By user

Recent Posts

Recent Comments

Archives

Categories

Meta

Logo


All rights reserved