Как да намерите най-добрия софтуер за часовник за вашия бизнес

К

Тъй като вашата компания е уникална, ще искате да намерите софтуер, съвместим с вашите уникални нужди. Функциите, които продават друга компания със софтуерен пакет с часовник, може да не са тези, които са подходящи за вашата компания и може да отнеме известно време, за да намерите кой има най-добрите характеристики за нуждите на вашия бизнес. В допълнение към функциите, има четири важни съображения при избора на софтуер за часовник:

1. Какъв вид изпитание се предлага?

2. Какъв вид техническа поддръжка е на разположение?

3. Уважаван ли е доставчикът?

4. Какви са разходите за софтуера и поддръжката?

Нека разгледаме всеки:

1. Времеви часовник Софтуерни изпитания

Безплатните пробни версии са чудесен начин да се запознаете с новия софтуер. Те ви дават възможност да разгледате функциите и да усетите полезността и лекотата на използване на софтуера. Това може да бъде чудесен начин за сравнение на съпоставящите се часовници. Някои компании предлагат само ограничени версии на софтуера за пробни потребители. Най-полезните изпитания ви дават пълен достъп до софтуера, като ви позволяват да проучите всичко, което той ще ви позволи да направите.

2. Техническа поддръжка на часовников часовник

Добрата техническа поддръжка може да ви спести часове на разочарование и загубено време и да гарантира, че получавате всички предимства на закупения от вас софтуер. Тъй като не искате да бъдете затрупани с технически проблеми, ще искате да закупите система за часовник, която е подкрепена от надеждна техническа поддръжка. Когато търсите техническа поддръжка, трябва да вземете предвид няколко важни фактора:

Формат: Какви видове поддръжка се предлагат със софтуера? Общите формуляри включват имейл, чат на живо и поддръжка по телефона. Поддръжката на живо чрез чат или телефон може да ви осигури решения в реално време и да гарантира, че получавате минимално неудовлетворение и максимална полезност от вашия часовник софтуер.

Часове на наличност: Ще искате да знаете кога е налична поддръжка и дали часовете работят за вас и вашата компания. Ако техническата поддръжка на компания на живо е достъпна само от девет до пет във Филипините, но вие оперирате в Северна Америка или Европа, поддръжката може да не е много съвместима с вашия бизнес.

Наличност по време на пробния период: Можете ли да получите достъп до техническа поддръжка по време на пробния период? Този достъп може да ви помогне да определите дали техническата поддръжка ще отговаря на вашите нужди и може да ви позволи да вземете информирано решение относно закупения от вас софтуер и пакет за поддръжка. Пробният период е чудесно време да научите колко лесно е да се свържете с техническата поддръжка, дали можете да говорите с действителен човек, колко навременна е техническата поддръжка в отговор на вашите съобщения и колко полезни са хората за вас. Всички тези фактори ще имат голямо значение, когато се сблъскате с въпроси или проблеми по пътя.

3. Репутация на доставчика на часовник

Легитимността на дадена компания е важно да се вземе предвид при всякакъв вид покупка. Докато интернет ви позволява да сравнявате хиляди опции, преди да направите транзакция, възможността за дистанционно закупуване идва с определени рискове. Сред тях е трудността да се разграничат уважавани компании от изскачащи компании или измамници.

Един от факторите, определящи доверието, е продължителността на бизнеса на компанията. Ако компанията съществува от години, тя вероятно ще бъде легитимна компания. Също така е по-вероятно да имате отзиви от външни източници, които подкрепят (или отнемат) неговите претенции и те могат да ви помогнат да вземете образовано решение за покупка. Фирма, която е постигнала успех в продължение на дълъг период от време, вероятно ще има умения и инфраструктура, за да остане жизнеспособна компания в бъдеще. Това означава, че е по-вероятно да бъдат там, за да ви подкрепят и да застанат зад софтуера за часовник, който закупите.

Прегледите на външен софтуер се предлагат в различни форми, вариращи от отзиви на клиенти до професионални отзиви. Отзивите на клиентите могат да бъдат намерени на фирмени уебсайтове, лични блогове и в социалните медии. Те могат да ви дадат индикация за удовлетвореността на настоящите или минали клиенти от компанията, нейните продукти и обслужването на клиентите, което предоставя. Професионални рецензии могат да бъдат намерени на уебсайтове на индустрията или уебсайтове за професионални рецензии. Те често преглеждат множество продукти или услуги в една и съща категория и могат да ви помогнат да сравните една компания или продукт с друга. Такива отзиви са чудесен начин да сравните характеристиките на часовника и плановете за поддръжка едно до друго и да определите кой софтуерен пакет е най-добре оборудван, за да отговори на нуждите на вашия бизнес.

4. Разходи за софтуер и поддръжка на часовников часовник

Когато всичко изчезне, разходите могат до голяма степен да определят коя програма за часовник ще отговори на нуждите на вашия бизнес. Ще трябва да помислите колко сте готови да платите за софтуерен пакет с часовник. Характерът, структурата и размерът на вашия бизнес ще определят спестяванията, които можете да очаквате от закупуването на електронен часовник и това може да ви помогне да решите цена, която е подходяща за вас.

Сравняването на цените на подобни часовници може да ви помогне да усетите диапазона от разумни цени. Трябва също да вземете предвид начина и структурата на плащане. Ще изисква ли покупката месечни или годишни плащания или еднократна такса? Ще бъдете ли таксувани за брой компютри или брой потребители? Има ли допълнителни такси?

Една допълнителна такса, която е важно да вземете предвид, е техническата поддръжка. Поддръжката често се предлага за всеки инцидент, но в дългосрочен план може да бъде много по-евтино, ако имате план за поддръжка, който да покрие всички ваши нужди. Вие ще искате да се уверите, че имате достъп до добра техническа поддръжка, така че ще искате да знаете какво струва и какво включва планът за поддръжка.

Когато разберете какви функции търсите и какво сте готови да платите, изтеглете безплатна пробна версия на софтуер за часовник и разберете колко добре софтуерът и техническата поддръжка ще работят за вашия бизнес.

About the author

By user

Recent Posts

Recent Comments

Archives

Categories

Meta

Logo


All rights reserved