Ръководство за Dell OptiPlex 3050: Поглед към различните кули, опции за конфигурация и хардуер

Р

Много от настолните компютри OptiPlex на Dell вече се предлагат в различни размери. Потребителите не трябва да се забиват в гигантски тежки кули, които заемат много подово или бюро място. Ако например сте разглеждали серията OptiPlex 3050 на Dell, например, ще откриете, че тя вече се предлага като единица с малък форм-фактор, както и като микро кула.

Цената не се различава твърде много, независимо кой размер сте избрали. По-важното от това е с какъв вид хардуер искате да бъде конфигуриран. Колко памет ви трябва? Колко мощен трябва да бъде вашият процесор? Ами графиката? Dell улеснява конфигурирането на всичките им компютри – особено настолните компютри.

Идеята зад тези настолни компютри е да предложат универсално решение, което може да помогне на бизнеса да развие своите нужди с подходящите услуги и технологии. Въпреки това те могат лесно да се използват и като персонални компютри. Без значение за какво искате да използвате вашия 3050, можете да очаквате надеждна работа без никакви компромиси. Достъпът до вътрешността също ще бъде лесен, ако трябва да изключите хардуера или да добавите повече, благодарение на управлението в обхвата и безпроблемно обслужване.

Процесорът Intel Core i5 (четириядрен / 6MB / четири нишки / до 3.4GHz / 65W) 7500 блок осигурява добро количество енергия и поддържа както Windows 10, така и Linux. Операционната система, с която се предлага работният плот, е версия на Windows 10 Pro (64-битова), която е съвместима с английски, испански и френски.

Опции за надстройка на Dell OptiPlex 3050

Допълнителните (базови) спецификации включват 4 GB DDR4 памет (2400 MHz), 500 GB твърд диск (7200 RPM / 3,5-инча), интегрирана Intel графика (HD 630) и 8x (9,5 mm) DVD +/- RW оптично устройство. Разширете паметта до 32 GB и увеличете капацитета за съхранение. За нещо по-бързо от HDD можете да добавите SSD.

Ако изберете SFF или Micro версията на кулата Dell OptiPlex 3050, има опции за стойка и дисплей (продават се отделно), така че ще можете да настроите система “всичко в едно” за гъвкавост. Ако настройката “всичко в едно” не е за вас, има вертикални стойки и VESA стойка, така че да можете да монтирате самата кула под бюрото или на стената. Към тези стойки е включена адаптерна скоба за управление на захранващи кабели.

Поддържайте връзка с интернет с безпрепятствено прехвърляне на данни и очаквайте гладка свързаност с технологията DisplayPort, разнообразие от USB портове, HDMI и незадължителен сериен порт или VGA.

Независимо дали искате SFF или Micro кула, Dell OptiPlex 3050 има какво да предложи по отношение на сигурността, скоростта и надеждността. Това трябва да имате както за бизнес, така и за лична употреба.

След като решите коя кула искате да закупите, следващата стъпка е да разгледате Dell OptiPlex 3050 купон предлага да научите как да получите добра сделка на този компютър. Винаги можете да разчитате, че сделките на Dell са достъпни както за организации, така и за лични потребители.

About the author

By user

Recent Posts

Recent Comments

Archives

Categories

Meta

Logo


All rights reserved