Три невероятни съвета за подобряване на лаптопа или компютъра, лишени от инвестиране на стотинки за хардуерни надстройки!

Т

В тази информация ще ви покажа 3 ефективни начина за ускоряване на вашия компютър. Както ще откриете, няма нужда да губите $$$ за хардуерни подобрения; всъщност можете да увеличите настоящата си система, без да инвестирате долар!

Забавянето на системата не е нова новина, вероятно ще започнете да разберете, че над 74% от персоналните компютри в света (това съдържа персонални компютри, както и мобилни компютри) са изправени пред тази повтаряща се дилема.

Почти всеки се оказва, че губи хиляди долари, за да получи уредът си да работи така, както е бил при първото му закупуване. Хората понякога не осъзнават, че има толкова големи плащания, че биха могли просто да си купят още един напълно нов преносим компютър или компютър от парите, които са пропиляли да актуализират компютрите си.

По-долу ще ви демонстрирам три съвета, за да върнете уреда си отново така, както винаги, когато сте го закупили за първи път! Най-доброто от това ще бъде фактът, че дори няма да ви струва един долар!

Това е подходящо! Не е нужно да инвестирате в какъвто и да е вид механично оборудване или какъвто и да е напредък! Ако сте го направили, тогава съжалявам, но трябва да кажа, че сте глупак! И също така най-вероятно ще ударите себе си! Е … поне това ще ви помогне да спестите няколко $$$ на бъдещия си настолен компютър.

И ако не сте провели модернизация и обмисляте това, амиго имате късмет! Спестете предизвикателните си пари и следвайте тези 3 техники по-долу и върнете компютъра си да работи така, както е било, ако сте го закупили за първи път!

# 1 изпълнете почистване на диска: това може да освободи част от пространството на вашия твърд диск. Ще изхвърля записи и директории, които не са били използвани за дълги периоди от време, това включва временни данни от уеб кеша, вашето кошче, както и други. Провеждайки почистване на диска, можете да видите огромно увеличение на пространството на вашия твърд диск!

# 2 стартиране на дефрагментиране на диск: дефрагментирането на диска може да отнеме много часове, но всичко си струва всяка стотинка! Това, което ще проведе дефрагментирането, е, че ще пренареди всички данни и ще ги сортира като каталог. Което ще направи по-лесно за вашия компютър да намира и отваря тези записи при поискване от потребителя. Следователно можете да освободите част от паметта на RAM и скоростта на процесора.

# 3 поддържайте системния си регистър отпушен: вашият системен регистър е като системно сърце, всичко, което правите, винаги се записва в системния регистър. И с течение на времето регистърът е затрупан с ненужна информация, която завършва със значително забавяне.

Позволете ми да обобщя: всеки път, когато стартираме нашите машини, системният регистър записва всеки отделен запис, който правим. Като настройка на нов софтуер, работа с нова или стара програма, настройка на фоновата снимка, всичко!

Ето защо с течение на времето системният регистър се затрупва с толкова много безсмислена информация! Те изяждат много място на твърдия диск, RAM памет и скорост на процесора! Това е причината вашият лаптоп или компютър да започне да се забавя! (Не е изненада).

Това е причината, поради която над седемдесет и четири процента от световните компютърни устройства се забавят всеки ден!

Надстройката на вашия компютър е просто временно решение и да не говорим колко скъпо ще бъде това! Ако не поддържате чистота и не поддържате системния си регистър, няма значение какви многобройни подобрения правите, може никога да не сте доволни от скоростта на вашата машина! Това е истината!

Как да поддържам и почиствам системния си регистър?

Има много програми за почистване на регистър, които правят точно това! Те ще търсят и ще се отърват от всички несподелени файлове на системния регистър и те ще се грижат рутинно за вашия регистър на методи, докато сте активни, като извършвате други неща.

About the author

By user

Recent Posts

Recent Comments

Archives

Categories

Meta

Logo


All rights reserved