Pregled stručnjaka za mrežni marketing proizvoda Inner Light Inc

P

Kad sam prvi put pokušao ući na početnu stranicu tvrtke Inner Light Inc. Network Marketing, prvo što sam primijetio bila je početna stranica koja vam je omogućila da vidite ovu tvrtku na 33 različita jezika. Naše istraživanje pokazuje da je njihova korporativna domena registrirana u veljači 2002. godine i da se njihovi prekrasni uredi (vidjeli smo slike) temelje na mjestu Provo, UT. Također tvrde da su u snažnoj novčanoj poziciji bez duga. Ovu priliku za mrežni marketing osnovali su dr. Robert Young i njegova supruga Shelley. Dr. Young je znanstvenik i inovator proizvoda koji je prije mnogo godina vidio ono što znanstvenici tek počinju vidjeti danas.

Kada sam pregledavao stranicu vijesti Inner Light Inc, primijetio sam da se svi njihovi događaji MLM distributera koji su se dogodili na ovoj stranici nisu dogodili u Sjedinjenim Državama, već u Finskoj, Mađarskoj i Norveškoj. To mi govori da se tvrtka ozbiljno bavi širenjem širom svijeta. Njihov moto je ponuditi proizvode na svjetskom tržištu kako bi svojim kupcima i distributerima mrežnog marketinga omogućili da iskuse Unutarnje zdravlje i Vanjsku ljepotu, odakle je pretpostavljamo da je i ime Inner Light.

Njihovi proizvodi podržani su desetogodišnjim istraživanjima, a Internet koriste kao alat za nadu da će za nekoliko godina doći do faze zamaha. Međutim, oni također čvrsto vjeruju da se proizvodi poput ovih najbolje prodaju preko obitelji i prijatelja, a zbog vrijednosti tih proizvoda i načina na koji pomažu ljudima lakše će se dovesti ljude ako pristupite ljudima koji vam vjeruju i da samo upotreba njihovih proizvoda može imati vrlo mjerljivi pozitivni utjecaji na vaše zdravlje.

Čini se da je Inner Light Inc. stabilna javna tvrtka koja poseže za nebom. Njihov plan kompenzacije za MLM je postavljen tako da distributeri počinju odmah zarađivati ​​novac kako bi ljudi imali jastuk koji im omogućuje da odvoje potrebno vrijeme kako bi na kraju mogli početi zarađivati ​​puno radno vrijeme. Vrhunski proizvodi tvrtke Inner Light Super Greens i Prime PH znanstveno su utemeljeni i optimiziraju tijela PH je revolucionarni prehrambeni koncept koji milijuni tek počinju otkrivati. Njihova teorija proizvoda usredotočena je na liniju proizvoda koja održava alkalni dizajn tijela i shvaćajući da su sve ljudske funkcije kisele. To su dvije prostorije njihove linije proizvoda.

Dok smo gledali njihov korporativni video, jedan MLM distributer za Inner Light Inc. spomenuo je da je nakon uzimanja njihovih proizvoda istodobno mogao izgubiti puno kilograma i povećati razinu energije. Dok gradite bazu MLM kupaca, raste i vaš preostali dohodak. Još jedan 26-godišnjak ostvaruje ozbiljan šestocifreni prihod s tvrtkom i radi na njoj tek nekoliko godina. Drugi je predstavnik spomenuo da je nakon 21 godine rada u IBM-u zaradio sjajan novac. Međutim, spomenuo je da u roku od 7 godina s ovom mrežnom mrežom nudi više novca nego što je zaradio u svojih 21 godinu u IBM-u.

Što se tiče plana kompenzacije za MLM Inner Light Inc., vrlo je sveobuhvatan i trebalo bi mu još jedan članak od 1000 riječi da ga pokrije. Ali ono što mogu reći jest da uključuje Bonuse na provjeru i 12 različitih rangova u rasponu od IBC-a do Triple Diamond-a. Kad bi netko izašao sa sustavom dalekovoda za ovu MLM tvrtku, eksplodirao bi poput požara. Naše istraživanje pokazuje da je ova tvrtka zajedno i da je uspavani div, čekajući neke teške MLM regrutere koji će joj pomoći da poleti. Nije najpopularnija MLM tvrtka dodijeljena, ali oni imaju sve na svom mjestu i objavljeni su u časopisu Your Business.

About the author

By user

Recent Posts

Recent Comments

Archives

Categories

Meta

Logo


All rights reserved