Koja je najbolja prilika za mrežni marketing za vas?

K

Tražite li dobru priliku za mrežni marketing? Želite li otkriti tajne internetskih milijardera? Želite biti glavni dobitnik prihoda? Tada biste trebali krenuti stopama uspješnih prodavača i raditi ono što oni rade – pronaći priliku za mrežni marketing koja se čini prilagođena vama.

No trebali biste paziti na krajnju diskreciju prilikom odabira mogućnosti mrežnog marketinga. Pazite da ne gubite vrijeme, novac i trud. Evo nekoliko načina na koje možete odlučiti je li prilika mrežnog marketinga prava za vas ili ne.

Potražite programe koji prvenstveno ovise o stvarnoj vrijednosti i potrebi za proizvodima, a ne o “mogućnosti” za zarađivanje. U potonjoj situaciji, program je često zapravo piramidalni uređaj u kojem novac zaključavaju tvrtka i mala grupa upline distributera.

Kao i na bilo kojem drugom tržištu, i vi biste trebali uzeti u obzir normalnu dinamiku ponude i potražnje. Pazite ako program dopušta neograničeno zapošljavanje distributera bez teritorijalne zaštite ili drugih odredbi za sprečavanje zasićenja tržišta.

Pregledajte ponuđene proizvode i zapitajte se mogu li se oni sami prodati na tržištu bez mogućnosti mrežnog marketinga. Pazite da proizvodi budu ujednačeni u kvaliteti i da sve zdravstvene tvrdnje budu potkrijepljene pouzdanim istraživanjima.

Vi kao distributer trebali biste moći ostvariti dobar prihod prodajom proizvoda, bez zapošljavanja jedne osobe. Provizija koju plaća tvrtka ne bi trebala biti tako niska da morate zaraditi niži nivo kako biste ostvarili značajan prihod.

Donesite informiranu odluku. Zamolite tvrtku da otkrije prosječnu isplatu distributerima po percentilima (najveća 1%, druga najviša 1% i tako dalje do najniža 1%) kako biste mogli pošteno odrediti svoje šanse za uspjeh. Zatražite neto isplatu nakon kupnje proizvoda za sve distributere, čak i one koji nisu aktivni.

Tvrtka bi trebala ponuditi odgovarajuću infrastrukturu podrške za rješavanje privremenog naleta količine. Jesu li konferencije i programi obuke, audio i video kasete itd. Besplatni (kao što je to slučaj drugdje za programe koje sponzorira tvrtka) ili se očekuje da ih platite – kao drugi izvor prihoda tvrtke i upline?

Razmotrite svaku od ovih točaka i odvojite vrijeme da sami odlučite koja će biti najbolja prilika za mrežni marketing za postizanje prosperiteta, neovisnosti i sigurne budućnosti.

* Imate dopuštenje za ponovno tiskanje onoga što ste upravo pročitali. Koristite ga u svom eZinu, na web mjestu ili u biltenu. Jedini zahtjev uključuje sljedeće podnožje.

About the author

By user

Recent Posts

Recent Comments

Archives

Categories

Meta

Logo


All rights reserved